Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Frans Beer
  Verleden week mijn MacBook air ingeruild voor een MacBook Pro.
  Mijn compliment voor de correcte en klantvriendelijke afhandeling.

  Bij eventuele problemen met mijn iMac of MacBook weet ik jullie te vinden.

  Een aanrader voor Mac gebruikers.
 • Geplaatst door G.Barnier
  Eigenlijk was ik al tevreden, maar nadat ik gebeld werd, nog meer.
  Na een logistieke vergissing kreeg ik per ongeluk de verkeerde macBook pro voet rubbertjes opgestuurd.

  Ik dacht dat dit niet originele waren en heb ze gemonteerd, en gemeld.
  word ik gebeld dat er per ongeluk verkeerde zijn gestuurd, en kreeg ik alsnog de juiste in coulance.
  Deze toko, houd ik in mijn favorieten.

  helemaal top
 • Geplaatst door bob melief
  Dit is een zeer aan te raden firma. Mijn Imac was door de jaren verschrikkelijk traag aan het worden. Na 1 telefoontje met de eigenaar kon ik direct langs komen met de Mac. Hier werd onder onze ogen de schijf vakkundig vervangen door 1 terrabite SSD kaart. Tevens werd van de oude schijf een backupschijf gemaakt waardoor ik niets van mijn instellingen /bestanden kwijt was.

  Deze zaak is een aanrader snel, betaalbare en vakkundig>
 • Geplaatst door Joep
  Bij mijn 2012 mac mini heb ik de gehele fanconnector met een spudger van het logic board weten te trekken bij het (proberen) loskoppelen van de fan. Ook was één verbinding tussen moederbord en fanconnector afgebroken. Een reparatie waar ik in omgeving Eindhoven niet verder geholpen kon worden vanwege de complexiteit. Ingelezen op het internet was ik ook weinig hoopvol op reparatie.

  Uiteindelijk ben ik bij macdemolition/parts4mac terecht gekomen. Tijdens de diagnose werd zelfs nog rond gebeld om te beoordelen of deze redelijk unieke reparatie mogelijk was. Dit bleek geen enkel probleem en zou binnen 2 dagen klaar zijn. De volgende avond kreeg ik al een (gemist) telefoontje en een berichtje dat de mac mini al gerepareerd was. Ook fijn; de rekening viel bijzonder mee

  Duidelijk, afspraken nakomen en er alles aan doen om het te repareren. Niets dan lof!
 • Geplaatst door Jan Velthuyzen
  Top service reparatie is uitgevoerd in een half uurtje,goed advies, zeker een aanrader!! Echt SUPER!!!
 • Geplaatst door H.L.Groeneveld
  Ik ben nu voor de derde keer langs geweest en het leek me goed om eens een berichtje te plaatsen. Ik heb door eigen toedoen wel eens wat met mn laptop (druk huishouden en zzp administratie). Gelukkig word ik steeds goed geholpen en van juist advies voorzien. Meestal koop ik mn onderdelen die ik dan zelf inbouw. De prijs valt mij telkens reuze mee als je dat vergelijkt met andere aanbieders. Wel een tip, bellen ipv mailen, want dan weet je zeker dat je contact hebt. De beste man is ontzettend druk maar ook altijd vriendelijk. En de koffie staat klaar.
  Top, ga zo door!
 • Geplaatst door Gerben vd Lugt
  Zo gelukkig dat de i Mac t weer doet!
  Voor de vakantie gebracht en op de terugweg weer opgehaald.
  Super service, advies en een lekker bakkie
 • Geplaatst door Nam
  Na goede reviews te hebben gelezen online, ben ik eindelijk langs Macdemolition geweest (was namelijk een uurtje rijden), maar heb er geen spijt van gehad! De moederbord van m'n iMac deed het niet meer en bij Microfix/iCentre zou het € 900,- kosten om te repareren. Daarnaast zou ik hem dan 2 weken kwijt zijn. Bij Macdemolition werd ik meteen geholpen en kon op afstand meekijken met de reparatie. Na een klein uurtje wandelde ik weg met een werkende iMac en het kostte me maar € 300,-!
 • Geplaatst door Simon de Wendt
  23" inch Apple Cinema Display logic board gekocht, binnen 2 dagen binnen en keurig werkend.

  Dank u
 • Geplaatst door Barry
  Ik had een probleem met mijn nieuwe SSD bij het opstarten. Gebeld of ze me advies konden geven en ik kon direct langskomen, we hebben samen een data kabelvervangen en ik was weer blij! Kortom, aanrader als je problemen hebt met een apple product!
 • Geplaatst door Marcel
  Even gebeld voor 2 pci-e voedingskabels voor mijn mac pro, stond niet meer als voorraad op de site, maar was nog wel wat, binnen 5 minuten voorraad website aangepast, gelijk besteld. Prima, snelle service en voor een zeer nette prijs.
 • Geplaatst door Maaike
  Macbook Pro clutch cover laten repareren bij MacDemolition. Was binnen 30 minuten klaar en voor een zeer goede prijs! Open communicatie. Erg vriendelijk personeel en een top service, dus zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Sonny ullrich
  Had mijn lcd kapot en mijn glas plaat en backlight
  Heb mijn MacBook pro gebracht en na 2 weken klaar als nieuw.
  Super geholpen zeker niet de laatste keer dat ik er ben geweest met mijn laptop
  Zeker kennis van zaken en eerlijkheid
 • Geplaatst door Ton
  snelle levering toetsenbord, macbook pro draait weer prima
 • Geplaatst door Henk Boerstal
  Na lange wikken en wegen besloten om mijn Imac en de laptop van mijn dochter te laten upgraden bij Macdemolition. Via marktplaats ben ik met hem in contact gekomen. Eindelijk een bedrijf gevonden wat open en eerlijk communiceert en de afspraken nakomt. Hier staat service op de eerste plaats terwijl je bij een apple-store zeker een week je imac/laptop kwijt bent met een dikke nota. Dit bedrijf is snel, goed en een stuk goedkoper dan bij een apple-store. Voor mij is het een 45 minuten rijden maar dat heb ik er graag voor over. De koffie staat altijd klaar. In een woord "super"!!!
 • Geplaatst door Peter Cornelis
  Mijn kennissen en ik heb al vele reparaties laten verrichten door MacDemolition. Altijd tot volle tevredenheid en warm aanbevolen.
 • Geplaatst door Hans Mijnders
  Nadat mijn Imac 27 aan het I Centre werd aangeboden voor reparatie kwam na 2 weken het ordeel. Het moederbord was kapot. Kosten waren 800 euro. Terug laten sturen en contact gelegd met Macdemolition.
  Binnen 5 minuten bleek dat het ram geheugen kapot was. Kosten 40 euro.
  Door deze ongekende service en vooral eerlijkheid kan ik ze aan iedereen aanraden.
  Hier kan Apple zelf of de zo genaamde "premium resale centres" een voorbeeld aan nemen.
  Nogmaals bedankt
 • Geplaatst door Richard Rosenberger
  Wij maken regelmatig gebruik van de professionele diensten van MacDemolition. De eigenaar Garip Salmaz houd zijn woord. Ook als en onverhoopt een probleem is, dan lost hij het terstond zonder gezeur op. Recht door zee, duidelijk, en betrouwbaar. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het is fijn zo een partner te hebben voor spare-parts, en reparaties. Ga zo door!
 • Geplaatst door Frits Witjas
  Na een telefonische bevestiging een grafische kaart voor een Imac bestel. De volgende dag binnen en een tevreden klant voor mij. Prima Service en snel. Een aanrader.
 • Geplaatst door Ben
  na kort telefonisch contact precies het onderdeel gevonden dat ik wilde hebben
  meteen opgestuurd
  wat mij betreft zoals je het hoopt....
  dank
 • Geplaatst door Michel Pas
  Zaterdagmiddag een voeding voor een iMac besteld, dinsdagmorgen in huis, werkt weer als een "tierelier".

  bedankt voor de snelle service !!!
 • Geplaatst door Dirk
  Dag, de geleverde voeding in de Mac geplaatst en hij werkt weer als een zonnetje. Dank voor het advies en de keurige levering.
 • Geplaatst door Frits
  prettige communicatie, goed advies en goede service; op de ssd schijf plaatsten jullie desgevraagd de OSX systeemsoftware, de Imac achterwand (met spoed) in een oogwenk afgeleverd
 • Geplaatst door Biezema
  De hardeschijfkabel van mijn MacBook pro was defect. Nadat deze week op voorraad was werd ik netjes gebeld. Toen ik hem vervolgens bestelde had ik hem binnen no-time in huis. De MacBook werk nu weer helemaal naar behoren! Top!
 • Geplaatst door Danny
  Tijdens de nieuwe Macdemolition opening ben ik super geholpen. lekker gebak gehad
  mijn wifi kaart was defect en die is ter plekke meteen vervangen getest en werkt super! ook leuk zaken doen
 • Geplaatst door Lidija en Paul
  We hebben onze trouwe en betrouwbare leverancier gevonden. Super service!!
 • Geplaatst door PC`s & More
  Ben snel en vakkundig geholpen, eerst telefonisch en daarna het door mij gewenste artikel netjes via een link per mail ontvangen. Het artikel de volgende werkdag thuis ontvangen, zo kan het dus ook!! Bedankt!!